Nathalia van der Ark

Directeur en trainster

Nathalia heeft SKIN’S naar de Benelux gehaald en is daar super trots op. Ze is eigenaar van Esthetica Opleidingen en Esthetica Beauty Trade. Sinds het jaar 2000 in het vak en nog steeds even gedreven om specialistes zowel persoonlijk als zakelijk te laten groeien.

Anja Curic

Vertegenwoordigster en trainster

Als Anja Curic niet in Breda is, is ze op de weg om s+ | summecosmetics en SKIN’S Best Waxing te vertegenwoordigen. Een professionele jongedame die jou op weg helpt naar een nog beter lopend bedrijf.

Ingeborg Rijpert-Pouw

Trainster en docent

Ingeborg is sinds 1998 verbonden aan Esthetica, importeur voor de Benelux van SKIN’S. Een zeer gedreven docent, breed opgeleid en altijd even enthousiast. Ingeborg is behalve SKIN’S  en s+ trainster ook docent Schoonheid basis en allround, ze heeft een salon in Breda en is ook nog Medisch Pedicure.

Carmen van Moergastel

Aanspreekpunt

Carmen is sinds 2006 het aanspreekpunt op kantoor. Ze werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Vraag het Carmen en je krijgt antwoord!

Mirjam Suijkerbuijk

Trainster SKIN'S en docent

Mirjam geeft veel SKIN’S trainingen. Zij is daarbij docent theorie en praktijk Schoonheid en specialisaties bij Esthetica Opleidingen sinds 2006. Ook geeft Mirjam s+ | summecosmetics trainingen. Allround geschoold en breed geïnteresseerd.
Esthetica Beauty Trade is exclusief distributeur van SKIN’S in Nederland.

Hambroeklaan 1
4822 ZZ BREDA
t. 076 514 64 66
e. office@esthetica.nl

ESTHETICA BEAUTY TRADE
Hambroeklaan 1
4822 ZZ BREDA
t. +31 (0)76 514 64 66
e. office@esthetica.nl

© Copyright 2020 Esthetica – All rights reserved

WILT U MEER INFORMATIE?